Polish Auto Profesional

Main Detailing Polish Auto Profesional

Polish Auto Profesional.
Îți eliminăm zgârieturile de pe lac, refacem vopseaua mătuită sau fadă.
Îți facem mașina oglindă!

Ce este polish-ul auto?

Polish-ul este procedeul de șlefuire și lustruire al suprafeței lacului vopselei auto pentru  eliminarea zgârieturilor fine sau medii, hologramelor și pentru a-i reda mașinii strălucirea.

Tipuri de polish:

1. One Step Polish.
În cazul în care lacul sau vopseaua mașinii tale prezintă zgârieturi fine, se recomandă aplicarea unui polish de luciu și protecție.
Acesta se efectuează într-un singur pas (de aici și numele).
Poate fi efectuat cu pastă de polish 3 în 1 (acoperă microzgârieturile, lustruiește și protejează) sau cu pastă extrafină (finish), apoi urmând aplicarea unei protecții în 1-2 sau mai multe straturi, în funcție de preferințele tale: ceară, sealant cu ceramică 60%, ceramică peste 60%.
Timp de lucru: cca. 8-10 ore

2. Two Steps Polish
Dacă lacul/vopseaua mașinii tale are urme de contaminări, mătuiri și/sau zgârieturi superficiale, e recomandat să alegi polisharea în 2 pași.

Aceasta înseamnă că prima dată vom efectua polish cu pastă abrazivă, apoi cu pastă de finish.
La final vom aplica o protecție preferată de tine: în 1-2 sau mai multe straturi: ceară, sealant cu ceramică 60%, ceramică.

Timp de lucru: 10-14 ore.

3. Three Steps Polish – Eliminare zgârieturi și redare luciu
În cazul în care lacul mașinii tale prezintă zgârieturi adânci / medii, care nu au ajuns la vopsea, chit sau tablă, iar suportul permite, le vom elimina prin polish-ul în 3 pași.

Aceasta înseamnă că-l vom efectua mai întâi mătuirea zonelor adiacente zgârieturilor cu pastă compound de abrazivitate 1000 (Scholl S0 – șmirghel lichid). 

Dacă zgârieturile persistă după acest pas, vom efectua șlefuire umedă cu hârtie abrazivă de 1000/1500/2000/2500/3000, în funcție de necesități.

După acest pas vom elimina zgârieturile și mătuirea hârtiei abrazive folosite și vom readuce luciul lacului cu pastă compound, apoi vom trece la polish cu pastă abrazivă medie (dacă e cazul) și cu pastă de finish.

După aceasta vom aplica protecție în 1-2 sau mai multe straturi, în funcție de preferințe: ceară, sealant ceramic, tratament ceramic.

Timp de lucru: minim 3 zile, în funcție de starea vopselei.

4. Eliminare coajă de portocală și zgârieturi + redare luciu și efect de oglindă. 

În cazul în care vopseaua prezintă efect de coajă de portocală, îl putem elimina, astfel încât după polish vei avea efect de oglindă. 

Pentru aceasta, după pregătirea mașinii (prespălare, decontaminare chimică, spălare, decontaminare mecanică, dregresare), vom efectua șlefuire umedă cu film abraziv de 1000/1500/2000/2500/3000, apoi polish cu pastă compound, pastă abrazivă medie (dacă e cazul) și cu pastă de finish.

La final, vom aplica protecție cu 1-2 sau mai multe straturi, în funcție de preferințe, cu tratament ceramic + ceară, sealant ceramic sau ceară. Noi recomandăm tratamentul ceramic Scholl C-Rock cu protecție de până la 50.000 km.

Timp de lucru: minim 4 zile.

Atenție!

În cazul în care zgârieturile au străpuns lacul / vopseaua și ajuns la tablă sau chit, îți recomandăm să revopsești elementul afectat.

Cum decurge polish-ul auto:
Serviciul cuprinde următorii pași:

1. Prespălare exterior cu spumă profesională.
2. Decontaminare chimică: eliminare depuneri de fier și bitum.
3. Spălare manuală prin metoda 2 găleți, cu șampon auto profesional și apă caldă.
4. Limpezire.
5. Uscare.
6. Limpezire cu apă curată.
7. Decontaminare manuală pentru eliminare impurităților de pe mașină, cu argilă și lubrifiant de decontaminare.
8. Degresare cu IPA (alcool izopropilic).
9. Aplicare bandă de protecție pe elementele din plastic și chedere.
10. Șlefuire udă (abraziv 1000/1500/2000/2500/3000) la eliminare coajă de portocală și zgârieturi adânci.
11. Polish cu pastă compound (la 3 și 2 Steps Polish).
11.1. Degresare și eliminare urme pastă compound cu soluție dedicată.
12. Polish cu pastă abrazivă medie (la 3 Steps Polish).
12.1. Eliminare urme și ulei polish.
13. Polish de luciu cu pastă polish ultrafină sau 3 în 1, în funcție de serviciul ales.
13.1. Degresare și eliminare urme pastă finish. (Nu se Aplică la polish 3 în 1. Excepție: aplicare protecție ceramică după polish).
14. Aplicare protecție în 1-2 sau mai multe straturi, în funcție de alegerea ta: ceară, sealant ceramic, ceramică. Protecția se taxează separat, în funcție de opțiunea aleasă.

Pentru stabilirea prețului și tipului de polish necesar, e nevoie de o estimare a stării lacului / vopselei auto și de un test.

Pentru programare, sună-mă la 0770 481 089