Despre Noi

Main Detailing Despre Noi

Main Detailing- Detailing Auto, Moto, Avioane și Bărci

Suntem firma de detailing auto din de la care pleci încântat și bucuros că ai mașina ca nouă.

Lucrăm după următorul principiu: Oferă servicii de calitate, ca să stai cu capul sus atunci când te reîntâlnești cu un client.

Viziunea noastră

Vrem să devenim Firma de Detailing Auto, cu puncte de servicii deschise în cât mai multe orașe din România.

De ce?

Pentru că vrem:
✅ să readucem senzația de mașină nouă la peste 100.000 de autoturisme,
✅ suntem pasionați de mașini,
✅ mai mulți bani disponibili pentru cauzele sociale pe care le susținem.

De ce să-ți aduci mașina la noi?

✅ Pentru că poate vei crede că suntem scumpi, dar mașina ta merită.
✅ Pentru că îți curățăm așa bine mașina, încât când vei deschide ușa mașinii și te vei uita înăuntru, nu vei mai  avea grimasa aia de ”îhhh” și nu vei mai zice în gând ”trebuie s-o curăț”.
✅ Prin polish, îți eliminăm zgârieturile medii și fine de pe vopsea și-ți facem mașina oglindă.
✅ Pentru că Nu-ți vei mai face griji că-ți vei murdări hainele de la tapițerie.
✅ Pentru că și după ce-ți protejăm tapițeria mașinii, copiii vor continua să mănânce și să bea suc în mașină (chiar și tu), dar nu te vei mai stresa că se pătează din nou.
✅ Pentru că la noi poate dura ceva mai mult să-ți curățăm mașina, dar asta e pentru că noi curățăm în detaliu și repetăm fiecare operație până când totul este curat și oricum o facem în timp ce ești la lucru, ca să nu-i simți lipsa.
✅ Dacă stai rău cu timpul, venim noi la tine, sau la nevoie sau îți asigurăm transportul de la atelier la muncă și înapoi, iar tu Nu pierzi timp pe drum, Nu cheltui bani pe taxi și-ți folosești timpul liber cum vrei, nu curățând mașina.
✅ Pentru că Îți oferim GARANȚIE 300% pe Satisfacție și 200% pe Calitate!
✅ Dacă nu ești mulțumit de rezultatul serviciilor prestate, Nu plătești și-ți curățăm din nou mașina, GRATIS!
✅ Dacă petele pe care le scoatem din tapițeria mașinii tale reapar în decursul a 30 de zile de la curățare, îți returnăm banii și-ți  repetăm serviciul respectiv GRATUIT! 
✅ Dacă protecția de hidrofobă, impermeabilizare sau protecție ceramică se deteriorează înainte de expirarea perioadei de garanție, refacem serviciul Gratis!
și
✅ Pentru că la noi ai și Garanție pe Stricăciuni!
✅ Dacă se strică ceva în timpul prestării serviciilor, suportăm reparația.
✅ Pentru că Facem tot posibilul să te primim atunci când ai nevoie, chiar și azi, dacă mai e timp, ca să ai mașina curată chiar și-n situații urgente.
✅ Pentru că Te programezi ușor și rapid, fără să pierzi timp și să te enervezi făcând asta.
✅ Pentru că folosim apă demineralizată, produse și soluții de curățare profesionale dedicate pentru fiecare tip de tapițerie în parte, care nu deteriorează materialul.

Ce putem face pentru tine la detailing-ul auto?

Detailing Auto, Moto, Avioane, Bărci

Detailing-ul este un proces de curățare meticuloasă, reîmprospătare, întinerire și protejare a tuturor suprafețelor din interiorul și exteriorul unui vehicul: tapițerie textilă, piele, lemn, plastic, alcantara, cauciuc, sticlă, motor, caroserie, jante, anvelope, plasticuri, metal, geamuri.

Curățăm, Protejăm și Întreținem

Exteriorul mașinii este expus în permanență la factori externi (praf, ploaie, soare, noroi, sare, nisip, pietre, bitum) care o murdăresc și-i produc deteriorări și zgârieturi care în timp pot costa foarte mult ca să le îndepărtezi. Rolul nostru este să te ajutăm să-ți menții mașina curată și protejată cât mai mult timp, astfel încât viața ei să fie cât mai lungă și tu să te bucuri cât mai mult timp de ea.

În interiorul mașinilor apar periodic pete de murdărie, praf, bacterii, alergeni, urme de grăsimi și altele.

Toate aceste sunt rezultatul simplei utilizări a mașinii, dar și a fumatului, mâncării, copiilor, adulților, animalelor de companie, neatenției.
Ca specialiști în detailing interior, scopul nostru e să scoatem petele, murdăria, mirosurile, bacteriile și alergenii din interiorul mașinii tale.
Facem asta cu soluții și echipamente profesionale și dedicate.
Alege acum serviciul de care ai nevoie, programează-te și ne ocupăm noi de restul! Vezi serviciile Aici!